Prijava na radionicu u Zadru, 10. svibnja 2017. godine

EzG_logo

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira interaktivnu radionicu o programu Europa za građane 2014-2020 koja će se održati u srijedu, 10. svibnja 2017. godine, u Zadru, COIN Zadar – Coworking Industries, Put Murvice 16, 2. kat).

Program Europa za građane 2014-2020 promiče europske vrijednosti, aktivno europsko građanstvo, kao i obilježavanje važnijih događaja iz europske povijesti. Sredstvima iz programa financiraju se oni projekti jedinica lokalne i područne (samo)uprave te neprofitnih organizacija (udruga, zaklada, škola, muzeja, javnih ustanova, itd.), koji pridonose da građani razumiju Uniju i njezinu povijest, te promiču europsko građanstvo i demokratsko sudjelovanje na razini Unije.

Svrha radionice je da sudionike/ice upoznamo sa ciljevima i prioritetima programa te im pružimo savjetodavnu potporu u razradi projektnih ideja za iduće natječaje. Više informacija o programu Europa za građane 2014-2020 možete pronaći ovdje.

Prijave je moguće izvršiti isključivo popunjavanjem ove prijavnice najkasnije do ponedjeljka, 8. svibnja 2017. godine. Potvrda sudjelovanja bit će poslana u utorak, 9. svibnja 2017. godine.

Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice. Kontakt za dodatne informacije:  europazagradane@udruge.vlada.hr ,  01/45 99 810

Sufinancira_logo_mali