Promocija programa Europa za građane tijekom Tjedna EU fondova 2018

U razdoblju od 24. do 27. travnja, u Zagrebu, Šibeniku i Mariji Bistrici, obilježen je „Tjedan EU fondova 2018“.

Tijekom svih događanja promoviran je i program Europa za građane, a 27. travnja, u Zagrebu, predstavnica Ureda za udruge, Maja Tomičić, održala je predstavljanje ovog programa koji se već 10 godina uspješno provodi u Hrvatskoj.

Tjedan EU fondova 2018, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, imao je za cilj široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) i programa Unije te predstaviti rezultate, uspješne projekte i izazove s kojima se prijavitelji najčešće susreću u praksi.

U srijedu, 25. travnja, u tvrđavi sv. Mihovila, u Šibeniku su predstavnice Ureda za udruge sudjelovale u obilježavanju Dana Europskog socijalnog fonda. U okviru događanja održane su i panel rasprave te  Sajam uspješnih projekata financiranih iz Europskog socijalnog fonda. U četvrtak, 26. travnja, u Šibeniku je održana 8. sjednica Odbora za praćenje Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., s ciljem praćenja provedbe Operativnog programa i napretka u ostvarenju njegovih ciljeva uzimajući u obzir financijske podatke, zajedničke te specifične pokazatelje. Ured za udruge predstavio je svoj rad i na Sajmu EU mogućnosti u Zagrebu, održanog u četvrtak, 26. travnja.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider