Kontakt točka Europa za građane 2014-2020 sudjelovala na konferenciji o javno-civilnom partnerstvu i sudioničkom upravljanju u kulturi

U Balama, od 21.- 22. ožujka održana je konferencija pod nazivom ““Izazovi održivosti partnerstava temeljenih na sudioničkom upravljanju”, čija je svrha bila jačanje kapaciteta sudionika u području sudioničkog upravljanja i maksimalne iskoristivosti potencijala javnih infrastruktura. Konferencija je bila namijenjena članovima i zaposlenicima udruga i umjetničkih organizacija, zaposlenicima javnih ustanova u kulturi kojima je osnivač jedinica lokalne ili područne samouprave te zaposlenicima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave. Djelatnice Ureda za udruge bile su gosti predavači i predstavile su Poziv Ureda za udruge “Prostori sudjelovanja razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice” koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, a čiji je cilj povećati raspon usluga organizacija civilnoga društva koje su od općeg interesa za građane kojima se unapređuje kvaliteta življenja u lokalnoj zajednici kroz povećanje iskorištenosti prostora u javnom vlasništvu, te mogućnosti financiranja iz programa Europa za građane 2014- 2020 za organizacije civilnog društva te jedinica lokalne i područne samouprave.

Konferencija je organizirana u okviru projekta Mi plus kojeg provodi udruga Metamedij, a financira se iz Europskog socijalnog fonda.

Prezentaciju s konferencije možete preuzeti ovdje

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider