Održani INFO DANI o natječajima za dodjelu financijskih sredstava projektima i programima organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2020. godini

Jedanaestu godinu za redom zainteresiranim organizacijama civilnog društva predstavljeni su natječaji koje će ministarstva, Vladini uredi i druge javne institucije raspisivati u 2020. godini za financiranje projekata i programa iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU, te je tom prilikom i Ured u svojstvu kontakt točke programa Europa za građane 2014-2020 predstavio mjere, rokove i višegodišnje prioritete Programa. Tijekom čitavog događanja bio je omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba.
Video prijenos mogao se pratiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, gdje možete pogledati i snimke s oba dana održavanja Info dana.
Interes za Info dane i ove je godine bio velik, a događanju je prisustvovalo više od 100 sudionika. Ovim putem zahvaljujemo svim zainteresiranima koji su nas pratili neposredno ili putem mrežnih stranica.
Sve prezentacije davatelja bespovratnih sredstava nalaze se na ovoj poveznici, dok prezentaciju o  mogućnostima financiranja OCD-a u sklopu ESF-a u nadležnosti Ureda za udruge te programa Europa za građane 2014-2020, možete preuzeti i ovdje:

  1. Ured za udruge Vlade RH- planirani ESF natječaji u 2020. godini, program Unije Europa za građane 2014-2020, sufinanciranje EU projekata u 2020. godini.

 

ArrowArrow
Shadow
Slider