Poziv za iskaz interesa za regionalno umrežavanje potencijalnih prijavitelja i radionicu Europa za građane 2014-2020 u Sarajevu, srpanj 2020.

Ured za udruge Vlade RH, kao nacionalna kontakt točka programa Europa za građane 2014-2020, s nacionalnim kontakt točkama iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije željela bi i ove godine organizirati regionalno umrežavanje organizacija i radionicu za razvoj projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014- 2020 pod nazivom Connecting Neighbors 2020 – writing the EU story together u Sarajevu.
Cilj događanja je umrežavanje potencijalnih partnera iz regije te što kvalitetnija zajednička priprema projektnih prijedloga za zadnji rok za prijavu projektnih ideja (1. rujna) u sklopu Programa unutar postojeće financijske perspektive u 2020. godini.

Radionica je planirana u drugom tjednu srpnja, ali zbog specifične situacije uzrokovane virusom COVID – 19 i epidemioloških mjera koje su na snazi u Hrvatskoj i u partnerskim zemljama, ne možemo sa sigurnošću tvrditi da li ćemo biti u mogućnosti organizirati događanje. Također, voljeli bismo dobiti povratnu informaciju da li postoji interes kod potencijalnih prijavitelja za sudjelovanjem, ukoliko epidemiološka slika bude to dozvoljavala.

Sukladno navedenom, molimo Vas da ispunite iskaz interesa na ovoj poveznici ukoliko ste zainteresirani sudjelovati u regionalnom umrežavanju i radionici programa Europa za građane 2014-2020 u Sarajevu, a u slučaju nastavka povoljne epidemiološke situacije u Hrvatskoj i regiji, Ured za udruge će u drugom tjednu lipnja raspisati javni poziv za prijavu za sudjelovanjem.

Želimo također napomenuti da ukoliko se događaj bude organizirao, sudionicima iz Hrvatske će Ured za udruge osigurati prijevoz u oba smjera, pokriti troškove smještaja i obroka.

Zahvaljujemo unaprijed na ispunjavanju upitnika!