10.7.2020. Webinar: mjere 2.1. Bratimljenje gradova i 2.2. Umrežavanje gradova

Ured za udruge u svojstvu kontakt točke programa Europa za građane 2014 – 2020 najavljuje predstavljanje pojedinosti aktualnog poziva za dostavu projektnih prijedloga za mjere 2.1. Bratimljenje gradova i 2.2. umrežavanje gradova (2.1. Town twinning and 2.2. Network of towns) putem webinara! Detaljnije informacije o pozivima dostupne su ovdje i ovdje.

Ovim putem pozivamo sve koji žele saznati više o mjerama bratimljenja i umrežavanja gradova i postupku prijave na Program da sudjeluju u webinaru u petak, 10. srpnja 2020. godine, s početkom u 10.00 h, u trajanju do 2 h. U terminu webinara pružit ćemo sažeti pregled osnovnih informacija o Programu i Mjerama 2.1. bratimljenje gradova i 2.2. Umrežavanje gradova te procesu prijave. Program webinara možete preuzeti ovdje, a prezentacija održanog webinara bit će naknadno dostavljena prijavljenim sudionicima.

U organizacijske svrhe, ljubazno molimo da prijavite svoje sudjelovanje putem obrasca dostupnog ovdje, zaključno s četvrtkom, 9. srpnja 2020. godine. Pozivamo Vas da iskoristite i priliku za postavljanje pitanja unaprijed (u za to predviđenom polju obrasca prijave sudjelovanja) kako bismo što kvalitetnije pripremili sadržaj webinara.

Svi prijavljeni sudionici će 9. srpnja do kraja radnog dana zaprimiti zahtjev za sastankom (meeting request) putem e-maila koji su upisali pri prijavi, a koji će sadržavati poveznicu za pristup webinaru putem platforme MS Teams. Za sudjelovanje nije nužno imati instaliranu aplikaciju, već je moguće pristupiti putem internet preglednika (preporučamo Chrome i Firefox).

Potrebno je pri pristupanju sastanku samo upisati ime i odabrati opciju join te dopustiti da program koristi vašu kameru i mikrofon (ukoliko ga vaše računalo posjedujete), ali vas unaprijed molimo da uđete na sastanak s ugašenim mikrofonom, tj. mute.

Veselimo se Vašem odazivu!