Nacionalna kontakt točka

Nacionalne Kontakt točke su institucije u pojedinim zemljama sudionicama programa Europa za građane, kojima je dodijeljena zadaća informiranja i educiranja zainteresiranih potencijalnih korisnika o Programu.

Odgovorne su za ciljano, učinkovito širenje praktičnih informacija o provedbi Programa, njegovim aktivnostima i mogućnostima financiranja. Potencijalni podnositelji zahtjeva mogu se obratiti Kontakt točkama (ECP) u svojim zemljama. Kontaktni podaci svih ECP-a dostupni su ovdje

logo

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske imenovan je Kontakt točkom programa Europa za građane u Hrvatskoj i u tom svojstvu djeluje od 2007. godine do danas.

Ukoliko trebate informaciju o predstojećim rokovima za podnošenje projektnih prijedloga, želite provjeriti je li vaš projektni prijedlog prihvatljiv unutar aktivnosti navedenoga Programa, trebate li savjet oko ispunjavanja prijavnih obrazaca ili pomoć oko diseminacije iskaza interesa za suradnjom (partnerima), kontaktirajte nas putem elektronske pošte europazagradane@udruge.vlada.hr ili putem telefona +385 (0)1 4599 810.